Na robu vasi, sredi vinogradov si boste oddahnili in uživali ob tradicionalnih vipavskih jedeh s pridihom sodobnosti ter odličnih vinih pridelanih v lastnih vinogradih. Tradicija in sodobnost se prepletata v jedeh in prostorih kjer lahko sprejmemo do 40 gostov. V toplejših mesecih boste lahko uživali na vrtu v senci vinske trte.  Prosimo, da se za obisk kmetije predhodno najavite.

Kulinarika

Postrežemo vam s pristnimi vipavskimi dobrotami, ki so jih gostom rade ponujale tudi naše none. Sveže domače sestavine in mediteranske začimbe so zagotovilo za bogastvo okusov, ki jim Markova ustvarjalnost daje pridih odličnosti. 
Ponudbo bomo prilagodili vašim željam in vam  pri izbiri z veseljem svetovali. Zadovoljimo lahko goste, ki želijo preproste domače jedi in sladokusce, ki iščejo izvirnost in vedno nove harmonije okusov. 
Polnost okusov domačih dobrot bodo zaokrožila vina iz lastne kleti.

Vinska soba

Če želite spoznati predvsem našo vinsko ponudbo vas vabimo v Vinsko sobo kjer boste spoznali bogastvo, ki ga ljubiteljem ponujajo vina Saksida. V Vinski sobi boste lahko s poslovilnim kozarčkom zaključili tudi zanimivo kulinarično doživetje.

slide1-turizem slide2-turizem slide3-turizem slide4-turizem