Ekocamp

 

OBVESTILO

Naše posestvo je del projekta ART CIRCLE, v sklopu katerega v kampu vsako leto gostimo akademske umetnike. Med obiskom pri nas ustvarjajo umetnine, ki krasijo naše posestvo. Letos bomo med 4. in 13. oktobrom gostili kiparje. Ker njihovo delo vključuje klesanje kamenja je v dnevnih urah možen hrup. 

Če želite v terminu od 4. do 13. oktobra rezervirati mesto v kampu, nas kontaktirajte na email naslovu: info@vinasaksida.com


V zelenem kotičku med vinogradi je urejen kamp, ki nudi parcele za avtodome in šotore. Vse parcele so opremljene z električnim priključkom.

Obiskovalcem je na voljo sanitarni blok, sanitarna postaja, urejen piknik prostor, brezžični internet, bazen, zunanji fitness in otroška igrala. Tik ob kampu je restravracija z lokalnimi jedmi.

Kamp je certificiran z ekološkim znakom ECOCAMPING. Želimo si, da naš kamp ostane okolju in človeku prijazna zelena oaza. V spoštovanju do narave uporabljamo čim več povratne embalaže, varčujemo z vodo, uporabljamo naravna čistila, ločujemo odpadke in k temu vabimo tudi naše goste.

Za obisk kampa je v visoki sezoni potrebna rezervacija. (01.07 – 31.08)

Popusti za imetnike kartic: ANWB, ADAC, ACSI, MINI CAMPING CARD,… (popusti ne veljajo v glavni sezoni od 1.7. do 31.08

CENIK 2023

POLITIKA ODPOVEDI

Gost lahko brezplačno odpove do 30 dni pred prihodom. Gostu bo zaračunan znesek v višini 100 % skupne cene, če odpove v 30 dneh pred prihodom. V primeru neprihoda bo gostu zaračunano 100 % skupne cene

Booking